foto beurs van berlage ABBS.jpg

Over A.B.B.S.

De Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit werd in 1983 opgericht met als doel: onderwerpen die op de beurs spelen met elkaar bespreken. Kennisoverdracht. Een sociëteit voor verzekeraars, (her)verzekeringsmakelaars, schade-experts, taxateurs en advocaten, gelieerd aan de Amsterdamse Assurantiebeurs. Na het verdwijnen van de Amsterdamse assurantiebeurs eind 2003 bleef de sociëteit bestaan. Leden hebben nu meer dan ooit behoefte om met elkaar onderwerpen te bespreken die het vakgebied raken. En daar is A.B.B.S. de aangewezen plek voor. Want A.B.B.S. is dé marktontmoetingsplaats voor mensen, werkzaam binnen de co-assurantie Brand, met senioriteit in de markt en/of een leidinggevende positie.

Waarom leden voor A.B.B.S. kiezen?
Ben je lid, dan heb je via de sociëteit snel toegang tot een interessant netwerk van beslissers in de markt (collega’s, opdrachtgevers, relaties). Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten deel je kennis, leer je van elkaar, discussieer je met elkaar, lach je met elkaar, leer je elkaar pas echt kennen.

Maandelijkse bijeenkomsten
Op de bijeenkomsten worden onderwerpen behandeld die betrekking hebben op het vak of voor leidinggevenden interessant zijn. Bijeenkomsten duren gemiddeld 3 uur en worden afgesloten met een eenvoudige maaltijd. Er is meer dan voldoende gelegenheid tot netwerken voor en na het officiële gedeelte. Bijeenkomsten vinden iedere derde maandag van de maand plaats op een vaste locatie in Amsterdam.

De leden
Onze leden voelen zich prettig binnen de sociëteit, zijn trots op hun lidmaatschap en willen de maandelijkse bijeenkomsten graag bijwonen. Want de bijeenkomsten zijn gezellig en nuttig. Alle leden hebben stuk voor stuk iets te bieden aan het netwerk. Ze behandelen elkaar met respect. Hierdoor neemt A.B.B.S. een bijzondere plek in binnen het wereldje van netwerkorganisaties.

Lidmaatschap
A.B.B.S. telt op dit moment een kleine 100 leden. Heb jij een leidinggevende functie binnen de co-assurantiemarkt Brand en wil je lid worden van een gezellige, onderscheidende netwerkorganisatie binnen de markt? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct het lidmaatschap aan.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×